Misa AB, Misa Skåne

Misa Skåne söker arbetskonsulent inom Arbetsmarknadstjänster i Helsingborg

Vi söker nu en medarbetare för tidsbegränsad anställning till vår enhet i Helsingborg. Tjänsten innebär att du får arbeta med personer som kommer till Misa för att få stöd i arbetslivet. Misa erbjuder arbetsmarknadsinsatser, t. ex. Stöd och Matchning på uppdrag från Arbetsförmedlingen och vänder sig till individer som står långt ifrån arbetsmarknaden. Du kommer arbeta med att kartlägga personers resurser och förmågor i relation till arbete. Du kommer att söka lämpliga arbetsplatser för praktik och anställning och etablera goda samarbeten där du ger såväl personen som arbetsplatsens stöd. En del av ditt arbete blir att ha regelbundna kontakter med både arbetsgivare och våra beställare.  

Hos Misa Skåne ingår du i ett mobilt team. Din huvudsakliga tjänst kommer att förläggas i Helsingborg. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och ser möjligheter där andra ser problem. Du behöver kunna initiera nätverksarbete med andra aktörer t. ex. utbildningsanordnare vid behov.

Det är viktigt för oss att du delar vår grundidé om att alla kan delta i samhället och arbetslivet med rätt stöd. Misa strävar efter att vara kunskapsledande i att ge arbetslivsinriktat stöd. Vi ger personer individuellt stöd till arbete och vi ska genom vår verksamhet göra skillnad för både individ och samhälle.  

Vi vill att du ska ha högskoleutbildning som beteendevetare, studie- och yrkesvägledare, socionom eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att handleda personer med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Du får gärna ha erfarenhet av att etablera och upprätthålla arbetsgivarkontakter, där säljerfarenhet är meriterande. Utbildning eller kunskaper i Individual Placement and Support (IPS), Motiverande Samtal (MI) eller Supported Employment (SE) är meriterande men inget krav.  

Misa är en ansvarstagande arbetsgivare och vi arbetar aktivt med frågor som mångfald, arbetsmiljö och friskvård. Vi ser positivt på de kvaliteter en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra organisationen. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.  

Tjänsten är heltid, visstidsanställning 12 månader. Tillträde från 2021-02-15. Möjlighet till förlängning finns. Frågor kan ställas på e-postadress: amt@misa.se. 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2020-06-20
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37,5 timmar/vecka
Ort Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2
Publicerat 2021-01-18
Sista ansökningsdag 2021-02-03

Tillbaka till lediga jobb